Healing aan huis: Amsterdam, Utrecht & Bussum

Wat is het nut van een Healing?

Balanceren_Navelcentrum_en_miltBij een healing wordt energie gebruikt om het energetisch systeem van mensen te herstructureren en ordenen.

Healing lijkt in veel opzichten op een energetische massage, met het verschil dat healing voornamelijk sterk doorwerkt op de aura, terwijl energetische massage direct inwerkt op het meridiaan systeem.
Hierdoor zijn in korte tijd diep emotionele en spirituele resultaten te boeken, welke doorwerken op het fysieke lichaam.

Waar energetische massage dus direct op het meridiaansysteem werkt en het fysieke lichaam aangeraakt wordt, werkt een healing vooral op de aura en chakra’s en wordt het fysieke lichaam daarbij niet aangeraakt.
Deze twee healing mogelijkheden sluiten zeer goed op elkaar aan.

In de meest ideale situatie stroomt energie vrij door het lichaam.
Zodra er blokkades in het lichaam zijn wordt deze vrije energiestroom geblokkeerd.
Dat betekent dat de energie tegen wordt gehouden, waardoor een disbalans ontstaat.
Aanvankelijk gebeurt dit op een energetisch niveau, maar als deze blokkade niet wordt opgeheven dan zullen de klachten verergeren.
Je krijgt dan met emotionele of zelfs fysieke klachten te maken.

Hoe werkt een healing?

Healing_sessie_van_de_7e_chakra
Een healing zal door een combinatie van technieken de energiestroom weer verbeteren.
Het resultaat daarvan is dat de klachten verdwijnen zodra de blokkade “geheeld” wordt.
Meestal gaat dit samen met een zekere mate van bewustwording.

Veel mensen hebben gedrag, emoties of gedachten welke hen blokkeert, omdat de energiestroom geblokkeerd is.
Door bewustwording van deze problemen, je wordt hierbij geholpen tijdens de sessies, kan je actief veranderingen aanbrengen in je eigen blokkades, waardoor ze letterlijk “opgelost” worden. (De geblokkeerde energie lost op en gaat op in de universele energie)

Over het algemeen kost het mensen veel moeite om gedragspatronen te veranderen. Healing helpt hierbij door dit proces aanzienlijk te versnellen en vergemakkelijken.
Door energie weer vrij te laten stromen in het lichaam wordt het veel makkelijker om oud gedrag los te laten en nieuw gedrag aan te leren.
Aarden_van_energie
In de meeste situaties zie je binnen 1-3 behandelingen zeer grote veranderingen optreden, waardoor je in staat bent om je emoties of gedrag te transformeren door de healing.

Transformeren wil zeggen dat er een blijvende verandering is te zien en voelen in het energieveld van mensen, die van grote invloed is op de frequentie van je energie.
Als de energetische frequentie tijdens een healing wordt verhoogd, dan wordt de energie “verfijnder” en kan daardoor gemakkelijker opgenomen worden.
Daardoor ontstaat er in het lichaam een stimulans om veel meer energie in de organen op te nemen. Dit komt de gezondheid duidelijk ten goede.

Healingsessies duren 60 minuten.
Voor een healing in Amsterdam, Utrecht & Bussum/Naarden kan je hier terecht.